Divine Love Shower

Divine Love Shower is in 2002 opgericht door Guru Premangee in Nepal, die spiritueel welzijn en innerlijke groei stimuleert door een simpel alledaags leven te leiden, waar dan ook ter wereld en onder iedere omstandigheid. 

In Nepal begeleidt Guru Premangee projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid, familie en biologische landbouw. 

Ondertussen groeit Divine Love Shower uit tot een levendige internationale familie die zich spontaan blijft uitbreiden. Geïnspireerd  door Guru Premangee zijn in Zwitserland, Duitsland, Spanje, Ierland en Australië uiteenlopende initiatieven gestart, onder allerlei verschillende namen. In Nederland heeft Anu in 2017 Divine Love Shower Nederland opgericht.

Anu de Rooden - oprichter van Divine Love Shower in Nederland

KLANKSCHALEN - YOGA - VOEDING - BEGELEIDING

 

Na vele omzwervingen ben ik pas later in mijn leven yoga beoefening serieus gaan nemen en ontdekte dat de yoga filosofie tijdloos en toepasbaar is op alle facetten van het leven. Het voelde als thuiskomen en in 2013 reisde ik naar India, om mijn lesbevoegdheid te halen aan een authentieke Yoga Vidya Gurukul, genesteld in de heuvels ver weg van de overweldigende drukte van Indiase steden, waar yoga nog op pure wijze onderricht en doorgegeven wordt.

Van India reisde ik door naar Nepal, waar ik in aanraking kwam met de klankschalen uit de Himalaya's. Ik voelde een onmiddelijke verbinding en ik kreeg de kans om bij een klankmeester in de leer te gaan. Een aantal dagen later ontmoette ik zijn broer, een spirituele leraar, en op onverklaarbare wijze wist ik onmiddelijk dat mijn zoektocht ten einde was gekomen. 

Sindsdien volg ik de eeuwenoude en tegelijkertijd tijdloze spirituele traditie van leerling en leermeester, waarin ik mijn pad bewandel onder begeleiding van Guru Premangee.

 

Martien van den Berg

KLANKSCHALEN - MANTRAZANG

Al van jongsaf aan verlang ik er naar om de wereld en mijzelf te begrijpen en daarmee op onderzoek te gaan. Ik hou van klank en kwam erachter dat klank(schalen)meditatie mij helpt om in mezelf op ontdekking te gaan. Om te zien welke sluiers mij tegenhouden om te leven zoals ik zou willen leven, om mijn drempels en weerstanden te herkennen en vervolgens te erkennen.
Door klankmeditatie kom ik meer in verbinding met mezelf en kan me daarbij dieper verbinden met anderen.


Via klank kan ik uiten wat erin me omgaat. Via klank kom ik uit mijn hoofd en kan ik zijn met wat er op dat moment is. Klank kan een helende werking hebben.
Ik ben erg gefascineerd door de genezende kracht van klank en klankschalen.
Op het gebied van spiritualiteit en klank heb ik onder meer opleidingen gevolgd bij klanksjamaan Searching Deer, Wilde Wijze Vrouw en Marc Citroen. Sinds 2017 ben ik studente bij Guru Premangee uit Nepal. 

Alvaro Ordonez

SINGING BOWLS - MEDITATION

In 2010, after several months of traveling through India, I arrived in Nepal. There I felt a deep connection with the place and with the brothers 'dais' and sisters 'didis' of Nepal.
During this period the ancient knowledge of meditation and singing bowls was passed on to me.
My passion to share this journey with others brought me back to Spain, then Germany, Slovakia, Jordan, Palestine and the Netherlands.

Since my first journey to Nepal I follow the teachings of Guru Premangee, founder of Divine Love Shower. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now